woensdag 27 september 2017

Vijf aangehouden verdachte Chinezen hebben hun gezicht donker gekleurd...

In auto verdachten vuistvuurwapens, inbraakwerktuigen, jachtgeweer en pruiken aangetroffen

(Bron foto: Korps Politie Suriname)

De surveillance unit van regio Paramaribo van het  Korps Politie Suriname heeft vandaag, woensdag 27 september 2017, vijf verdachten aangehouden in de Johannes Mungrastraat. Tijdens surveillance zagen agenten een voertuig op een parkeerterrein aan de Johannes Mungrastraat staan. Ze vonden het verdacht en stelden een onderzoek in, aldus de politie. 

In het voertuig werden vijf mannen aangetroffen met donkere gezichten. Vanwege hun kleding waren de overige lichaamsdelen bedekt. 

Toen zij werden aangesproken bleek aan hun accent echter, dat het niet om mannen ging met een donkere huidskleur, maar om Chinezen die hun huid donker hadden gekleurd. Zij werden terstond gesommeerd uit het voertuig te stappen. 

Bij een onderzoek in de auto werden vuistvuurwapens, werktuigen die gebruikt worden om inbraken te plegen, een jachtgeweer en pruiken aangetroffen. 

De vijf zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor de voorgeleiding. Deze zaak wordt overgedragen aan de afdeling Kapitale delicten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten