zondag 12 juli 2020

Twee doden (moeder en dochter) en vier gewonden bij aanrijding op Afobakaweg ter hoogte van mast 14

Aanrijding door inhaal- manoeuvre terreinwagen... bestuurder is doorgereden...


Twee personen hebben zaterdagmiddag 11 juli 2020 rond kwart over vier het leven gelaten bij een aanrijding op de Afobakaweg ter hoogte van mast 14. Vier personen zijn gewond geraakt en per ambulance vervoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Een van de gewonden was niet aanspreekbaar, aldus politiewoordvoerder Humphrey Naarden op Starnieuws. 

Een personenwagen, bestuurd werd door een vrouw - een van de dodelijke slachtoffers -, reed richting het zuiden. Volgens onderzoek van de politie kwam er een tegenligger aan. Op gegeven moment wilde een terreinwagen (Toyota Prado) inhalen. Om een aanrijding te voorkomen, week de vrouw uit en kon de aanrijding met de tegenligger niet voorkomen.

De bestuurder van de terreinwagen die aangemerkt wordt als de veroorzaker, is doorgereden, aldus Naarden. De vrouw en haar dochter (Soenita Ramautarsing (29) en haar dochter Jane) hebben ter plekke het leven gelaten. Een andere vrouw die ook in de auto zat, was niet aanspreekbaar. De vierde persoon, een man is eveneens gewond geraakt.

In de andere auto zaten een man en een vrouw die ook voor behandeling afgevoerd zijn naar het ziekenhuis.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten