zaterdag 4 juli 2020

Balearia start veerbootdiensten van Florida naar de Bahamas

Bedrijf biedt drie veerdiensten per week aan


Balearia Caribbean heeft de veerdienst van Fort Lauderdale naar de Bahamas opnieuw gelanceerd. Het in Zuid-Florida gevestigde bedrijf verzorgt veerdiensten van Port Everglades naar Bahamaanse bestemmingen, waaronder Bimini en Freeport. 

Het bedrijf biedt drie veerdiensten per week aan, met veerboten op woensdag, vrijdag en zondag.


Balearia heeft zijn activiteiten opnieuw gelanceerd met tal van nieuwe gezondheids- en veiligheidsprotocollen, waaronder verplichte gezichtsmaskers, elektronische instapkaarten, afgedwongen sociale afstand en temperatuurcontroles voorafgaand aan het instappen.

De schepen van het bedrijf ondergaan ook 'diepe en uitgebreide sanitaire voorzieningen' voor, tijdens en na elke vaart, zei het bedrijf.


Balearia zegt dat het door Bureau Veritas is gecertificeerd met het Global Safe Site Covid-19-certificaat, een van de eerste rederijen die de benaming heeft ontvangen.

Opgemerkt moet worden, dat alle reizigers naar de Bahamas een elektronisch reisformulier moeten invullen en een bewijs moeten hebben van een negatieve Covid-19-test die niet meer dan zeven dagen oud is, naast andere vereisten.

(Suriname Mirror/Carib Journal/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten