maandag 17 februari 2020

Bewoners van Alfonsdorp en omgeving blokkeren Oost-Westverbinding

De bewoners zijn de onveilige situatie, na dodelijke aanrijding, zat


Bewoners van Alfonsdorp en omgeving hebben zondagmiddag 16 februari 2020 enige tijd de Oost-Westverbinding gebarricadeerd. Daar had zaterdagavond een zware aanrijding plaatsgevonden waarbij de 52-jarige Ludwig Karwafodi om het leven kwam. De bewoners zijn de onveilige situatie zat en besloten de weg zondag te versperren, ter hoogte van gemeenschapscentrum Stichting Rosalina, aldus Waterkant.net

Op een spandoek dat ter plekke opgehangen was stond ‘Alfonsdorp is moe!!' De bewoners eisen dat er drempels op de weg komen vanwege de onveilige situatie. Ook eisen ze 1x24uur elektriciteit.

Een woordvoerder van de actievoerders zei, dat de dorpsbewoners niet alleen heel erg teleurgesteld zijn, maar ook verdrietig en boos. Ze vinden dat er niets wordt gedaan voor de mensen van Alfonsdorp en eisen actie.

Dat de situatie daar onveilig is, bleek gisteravond weer toen een man om het leven kwam nadat een auto een ander voertuig van achteren aanreed. De bestuurder van het aangereden voertuig beschikte niet over een rijbewijs.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten