zondag 12 januari 2020

Sunny Point-schutter meldt zich bij de politie

Verdachte schiet op water tappende jongeren, omdat ze hem stoorden


De man die donderdag te Sunny Point geschoten heeft op een groepje kinderen, heeft zich gisteren gemeld bij de politie. Het jachtgeweer waarmee hij heeft geschoten is in beslag genomen. Dit bevestigt politiewoordvoerder hoofdinspecteur Humphrey Naarden vandaag, zondag 12 januari 2020, op Starnieuws. 

Een meisje (13) en een 18-jarige jongen werden door hagel getroffen, waarbij het meisje gewond raakte aan haar rechterdijbeen, linkerarm en borststreek. Het andere slachtoffer is gewond aan zijn rechter bovenarm en rug.

De schutter heeft met een jachtgeweer vanuit zijn woning op een groep jongeren geschoten die bezig was water te tappen uit een openbare tapkraan. Volgens getuigen zou de verdachte hebben aangegeven dat hij op de jongeren zou schieten, want ze stoorden hem.

Kort na het schietincident stond de woning van de schutter in brand. Een woedende menigte verhinderde de brandweer om het vuur te blussen. Een ruit van de brandweerwagen werd kapot geslagen. De politie vermoedt dat het huis in brand is gestoken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten