zaterdag 11 januari 2020

Jongen (16) steekt oudere broer neer in woning aan Ormosiastraat, Flora

Verdachte boos op broer, omdat die weigerde dat hij met zijn auto wegreed


De 16-jarige S.K. is maandagavond 6 januari aangehouden door de politie van het bureau Flora. Hij wordt onder andere verdacht van zware mishandeling. Agenten waren naar een adres in de Ormosiastraat gegaan na de melding van een steekpartij, zo bericht het Korps Politie Suriname pas zaterdag 11 januari 2020.

Uit het politieonderzoek is naar voren gekomen, dat K. drugsgebruiker is. Hij wilde maandagavond met de auto van zijn oudere broer wegrijden, maar zijn broer wist dat te voorkomen. S.K. werd boos en bedreigde zijn broer dat hij hem zou dood steken.

Op een bepaald moment bewapende K. zich met een scherp voorwerp en viel zijn oudere broer daarmee aan die op een bed lag. K. bracht zijn broer twee steekverwondingen toe, in zijn bovenlichaam en in een bovenbeen. De broer wist te voorkomen dat hij nog meer steekverwondingen opliep door een kussen te gebruiken om de aanvallen van zijn broer af te weren.

Het slachtoffer werd per eigen gelegenheid overgebracht naar een ziekenhuis om medische hulp te krijgen. Na behandeling mocht hij weer naar huis.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is S.K. door de politie in verzekering gesteld en opgesloten in het Jeugdcellenhuis. De afdeling Jeugdzaken is belast met het verder onderzoek van deze zaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten