woensdag 1 januari 2020

Cabaretier Najib Amhali slachtoffer gewapende overval op Curaçao

'Het kan iedereen overal overkomen, ik laat mijn vakantie er niet door verpesten'


Cabaretier Najib Amhali (48) is tijdens zijn vakantie op Curaçao slachtoffer geworden van een gewapende overval. De daders renden met een mes op hem af en bedreigden een vriend van Amhali met een vuurwapen, aldus diverse media in Nederland vandaag, woensdag 1 januari 2020. 

Tijdens een telefoontje met het bedrijf van zijn huurauto stopte een auto met daarin een gemaskerde man naast Amhali. 'Hij had een mes, rende op me af. Ik schrik en ren een stuk. Dan hoor ik een vriend ook in paniek roepen. Ik draai me om en zie een andere man met een pistool’, beschrijft hij het voorval op Instagram.



Dit bericht bekijken op Instagram

In verband met privacy zijn de beelden verwijderd .Als ik merk dat mijn beide banden lek zijn gestoken bel ik met het verhuurbedrijf, op dat moment stopt er een auto naast me en zwaai de deur open , er stapt een man uit met zijn gezicht bedekt en een mes en rent op me af , ik schrik en ren een stuk , dan hoor ik vriend en ook in paniek roepen, ik draai me om en zie een andere man met een pistool, dan pas besef ik het is een gewapende overval, ik loop na de man met pistool toe en zeg doe rustig , en hij ziet me horloge die hij afdoet en zegt geef geef, de andere met de mes komt ook op me af , ik geef hem mijn telefoon en ze hebben van andere vrienden ook nog een tas mee genomen en vertrekken , het kan iedereen overal overkomen , maar ik laat me vakantie er niet door verpesten , god zij dank zaten de kids in een andere auto en hebben niet veel mee gekregen #overval #laf #curacao
Een bericht gedeeld door Najib Amhali (@najibamhali) op

Amhali, die met zijn vrouw Niama en zoons Noah (7) en Novëlle (5) oud en nieuw op de Antillen vierde, haalde een heldendaad uit door op de gewapende man af te stappen.

'Ik zei: doe rustig. Hij ziet mijn horloge die hij afdoet.’ Vervolgens maakte de tweede dader zijn telefoon en een tas van zijn vrienden buit, waarna de mannen vertrokken.

Najib is erg geschrokken, maar is opgelucht dat niemand gewond is geraakt. 'Het kan iedereen overal overkomen, maar ik laat mijn vakantie er niet door verpesten. God zij dank zaten de kids in een andere auto en hebben niet veel meegekregen.' 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten