zondag 15 december 2019

Voormalig Miss Peru Paula Manzanal Cartwright in... 'underboob' bikini

Paula Manzanal was in 2014 Miss Swimsuit International



Voormalig Miss Peru Paula Manzanal Cartwright (Miss Swimsuit International 2014) ging onlangs naar haar Instagram-pagina en verbaasde haar 1,9 miljoen fans en volgers met een mooi bikinimoment. 

Op de foto is het 26-jarige model, geboren op 9 oktober 1993 te Callao, Peru, te zien in een stijlvolle, opvallende bikini waarin ze pronkt met een grote 'underboob'. Daarnaast stelde het pittige ensemble haar ook in staat te pronken met haar strakke buik, gebeeldhouwde buikspieren en lange benen.


Volgens de geotag werd de zwoele snap genomen in Los Angeles, Californië. Ze heeft echter niet de exacte locatie van de foto opgegeven.

In het bijschrift laat Paula haar fans weten, dat haar sexy bikini van de online kledingwinkel Fashion Nova is, en voegde eraan toe dat de post door het merk wordt gesponsord....




Binnen negen uur nadat de  bikini-foto online stond, verkreeg de foto meer dan 42.000 likes en meer dan 400 reacties, waaruit blijkt dat de ster erg populair is op de website voor het delen van foto's, terwijl haar volgers elke week vol enthousiasme wachten op het plaatsen van nieuwe foto's.




(Suriname Mirror/Inquisitr/Instagram)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten