zondag 29 december 2019

Dronken Guyanese automobilist zonder rijbewijs ramt twee auo's en rijdt door

Illegaal in Suriname verblijvende Guyanees klemgereden door een aangereden automobilist


Het Korps Politie Suriname bericht vandaag pas..., zondag 29 december 2019, dat de 47-jarige Guyanese automobilist K.S., zonder rijbewijs, dinsdag door de politie van het bureau Flora is aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld. 

De man had maandag twee aanrijdingen veroorzaakt en reed door. Hij reed over de Albertlaan en verleende op de kruising met de Coppenamestraat geen voorrang aan het verkeer op de Coppenamestraat. Het resultaat daarvan was, dat hij een auto aanreed. S. reed door en ramde vervolgens een tweede personenauto. Dit keer aan in de Floralaan. Hij reed na deze aanrijding ook gewoon door.

De tweede getroffen automobilist zette echter de achtervolging in en reed S. in de Fagarastraat klem. Toen de aangereden automobilist uit zijn voertuig stapte om naar S. te gaan reed die weer weg. De man zette de achtervolging weer in en kon S. uiteindelijk in de Lalarookhweg klem rijden Hij hield S. aan en droeg hem over aan de politie.

S. bleek te diep in het glaasje te hebben gekeken en kon in eerste instantie zelfs zijn personalia niet doorgeven. Toen hij nuchter was werd hij voorgeleid aan een hulp officier van Justitie. S. blijkt illegaal in Suriname te vertoeven.

Zijn auto en die van de benadeelden zijn zwaar beschadigd. De politie heeft de auto van S. in beslag genomen en zal onderzoeken of die wellicht is gestolen, omdat de Guyanees geen autopapieren had.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten