zondag 29 december 2019

Colombiaanse presentatrice FOX Sports Mexico ook popular op social media

Populariteit Erika Fernández leidt tot ruim 1.1 miljoen volgers op Instagram



De sensuele 34-jarige Colombiaanse FOX Sports Mexico presentatrice Erika Fernández (1 maart 1985) laat zich graag zien op social netwerken. Volgens La Verdad Noticias op zaterdag 28 december 2019, plaatste zij die dag onderstaande video waarin ze pronkt in een bikini.

Erika Fernández, is een van de vrouwen die ervan houdt social netwerken te gebruiken om brandende foto's te delen waarin ze haar benijdenswaardige sculpturale figuur toont en in anderen waarin ze zichzelf laat zien in uitdagende lingeriesets of kleine badpakken.

Fernández is host en persoonlijkheid van een televisieshow en bekend staat om haar werk op FOX Sports in Mexico. Haar populariteit op het netwerk leidde ertoe, dat ze meer dan 1.1 miljoen volgers verzamelde op haar 'eriferca' Instagram-account. Na het afronden van de middelbare school verhuisde ze naar Miami, Florida (VS), waar ze verpleegkunde studeerde. Ze was ook een model in de variëteit TV-show TurNocturno.







Een bericht gedeeld door Eri Fernández (@eriferca) op








Een bericht gedeeld door Eri Fernández (@eriferca) op

De sensuele Colombiaanse presentatrice is een sensatie op het web geworden vanwege het grote aantal sexy foto's dat ze meestal uploadt naar het web, waar de verbluffende presentatrice haar lichaam onthult.







Een bericht gedeeld door Eri Fernández (@eriferca) op








Een bericht gedeeld door Eri Fernández (@eriferca) op

De FOX Sports-vrouw toonde haar meest sexy kant door de mooie korte video te delen waarin ze volledig doorweekt lijkt in een sauna in Cali, Colombia, terwijl ze een indrukwekkende mini-bikini draagt ​​waarmee ze haar spectaculaire en goed gevormde lijf laat zien.

Erika Fernández heeft zichzelf verliefd verklaard op de natuur en dieren, dus profiteert ze ook van haar geweldige eigenschappen om een ​​soort activisme uit te stralen ten gunste van de bescherming van flora en fauna, een campagne die een sterke impact heeft gehad dankzij het materiaal waarmee ze het bewustzijn probeert te vergroten.









Een bericht gedeeld door Eri Fernández (@eriferca) op



(Suriname Mirror/La Verdad Noticias/Instagram)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten