maandag 16 december 2019

Acht mannen rammen muur magazijn aan diggelen om vuurwerk te kunnen stelen

Dieven schrikken van komst politie en verdwijnen zonder klaar gezette dozen vuurwerk


Een groep van acht gewapende mannen heeft vanochtend, maandag 16 december 2019, geprobeerd vuurwerk te stelen, dat was opgeslagen in een magazijn aan de Nieuwweergevondenweg. 

Waterkant.Net bericht, dat de mannen de muur van het magazijn met een moker kapot hebben geslagen. Ter plaatse aangekomen troffen agenten de wachter aan, die gekneveld was achter gelaten. Hij verklaarde, dat hij zich op het werk bevond, toen hij werd aangevallen door de acht mannen. Twee van ze waren gewapend met een 'five shooter' jachtgeweer en één met een dolkmes.

De bewaker werd gelijk vastgebonden. Van hem werd Srd 150 en een mobiele telefoon buitgemaakt, meldt een woordvoerder van de politie'. De mannen sloegen vervolgens de muur van het magazijn met een moker kapot, om bij de grote hoeveelheid opgeslagen vuurwerk te komen. Het lukte hen om maar liefst 12 dozen vuurwerk uit het magazijn te halen, die klaar werden gezet om mee te nemen.

Terwijl de daders bezig waren arriveerde de politie. Bij het zien van de agenten kozen de mannen snel het hazenpad. Er zijn geen aanhoudingen verricht. Het Korps Politie Suriname heeft de zaak in onderzoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten