zondag 3 november 2019

Agente op social media valselijk beschuldigd van doodschieten agent Misiedjan - 'Anoniem' iemand beschuldigen via social media is laf...

Ene 'Lorenzo Pika' plaatst foto van agente en vals bericht op Facebook


- Onbekend is of de politie of Justitie - of anderen - actie onderneemt tegen die 'Pika'
-  Laffe (!) Pika heeft overigens geen foto van zichzelf op zijn Facebook-pagina geplaatst!...


Op social media circuleert momenteel een foto van een politieagente met een bericht, dat zij vrijdagnacht haar collega Romario Misiedjan doodgeschoten heeft. Een woordvoerder van het Korps Politie Suriname zegt vandaag, zondag 3 november 2019, op Waterkant.net, dat het bericht vals is. 

De woordvoerder laat verder weten, dat de agente in kwestie wel op de plaats delict aanwezig was, maar niet op Misiedjan geschoten heeft.

Volgens de woordvoerder is Misiedjan per ongeluk geraakt door een kogel uit het wapen van agent E., nadat die schoot op de inbreker, omdat die hem aanviel met een mes.

De woordvoerder betreurt het, dat de agente ten onrechte is beschuldigd. De foto en het vals bericht is geplaatst door Lorenzo Pika op Facebook, die overigens, heel laf, geen foto van zichzelf op zijn Facebook-pagina heeft geplaatst! 

'Anoniem' iemand beschuldigen via social media  is laf..., maar er zijn zielige, ziekelijke en vooral domme figuren die daar een sport van lijken te maken. Zij moeten worden getraceerd en aangepakt door Facebook en de lokale autoriteiten...

De foto van de agente circuleert momenteel naast Facebook ook op andere sociale media kanalen, zoals Twitter en Instagram en is inmiddels duizenden keren gedeeld.

(Suriname Mirror/Waterkant.net)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten