maandag 23 september 2019

SLM-passagiere en kinderen niet mee op vlucht door 'fout in boekingssysteem'

Vrouw stelt geweigerd te zijn vanwege regeringsdelegatie met vicepresident Adhin


De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) heeft gisteren een officiële reactie naar buiten gebracht in navolging van een op social media circulerende videoboodschap van een ontevreden en gedupeerde reizigster, zo bericht Waterkant.net vandaag, maandag 23 september 2019. 

In die video (zie onderaan) stelt een vrouw, dat zij en haar gevolg gisteren niet mee konden met de SLM-vlucht, omdat haar tickets uit het systeem zouden zijn gehaald. De vrouw stelt verder, dat een regeringsdelegatie onder leiding van  vicepresident Ashwin Adhin wel met de vlucht mee kon en dat zij en haar kinderen, die heel vroeg op de luchthaven waren, daar moesten achterblijven. Volgens haar zouden hun plekken zijn ingenomen door die regeringsdelegatie.

De SLM geeft toe dat het gezin door een fout in hun boekingssysteem inderdaad niet is vertrokken, maar ontkent echter dat dit ook maar iets te maken zou hebben met de regeringsdelegatie.

Deze passagiere en haar medereizigers zijn door een fout in het (SLM) boekingssysteem inderdaad niet vertrokken, aldus het bedrijf. 'Inmiddels hebben wij contact opgenomen met deze passagiers en is er een passende oplossing voor hen gevonden. De SLM wil verder aangeven, dat de vicepresident en zijn delegatie over lang vooruit geboekte tickets beschikten en derhalve niets met dit voorval te doen hebben.' 



Starnieuws meldt nog, dat de vrouw de vakantiereis had geboekt bij Jack Tours & Travel Service. Het reisbureau zegt, dat inderdaad door een technische fout in het systeem, zoals door de SLM aangegeven, de familie niet weg kon. 'Onze prioriteit was om zo snel mogelijk een oplossing te helpen vinden. En die is er intussen. De familie kan gauw genieten van haar vakantie', aldus Jack Tours.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten