zaterdag 30 maart 2019

Politieman verdacht van ontvoering en mishandeling tijdens Holika-viering op Kamel Dewakerveld

Twee aangiften tegen agent die zo'n jaar geleden in verzekering was gesteld voor mishandeling....


Het Dagblad Suriname bericht vrijdag 29 maart 2019, dat twee personen woensdag 20 maart aangifte hebben gedaan tegen agent van politie P. De politie van Livorno heeft beide aangiftes opgenomen. Een dame zou bijna tegen haar wil zijn meegenomen door de politieman op het Kamel Dewakerveld (KD-veld) tijdens de Holika-viering op dezelfde avond waarop vicepresident Ashwin Adhin door enkele aanwezigen werd uitgejouwd. 

Een tweede aangever, een jongeman, die ook ter plaatse aanwezig was, is door deze zelfde politieman tot bloedens toe mishandeld. Ook zou de agent zijn dienstwapen hebben gebruikt. Hij heeft schoten gelost op de mensen, maar niemand werd geraakt.

Volgens de aangevers heeft de politie niet veel gedaan met deze zaak. De familie heeft contact gezocht met het Dagblad Suriname. Het dagblad heeft vernomen dat de politie van Livorno deze zaak op donderdag 28 maart aan de afdeling OPZ (Onderzoek Politie Zaken) heeft overgedragen voor verder onderzoek.

Uit betrouwbare bronnen blijkt, dat dezelfde politieman zo'n jaar geleden in verzekering was gesteld wegens mishandeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten