zaterdag 30 maart 2019

NDP-Assembleelid Abdoel zet verkiezingsstrijd op scherp met ongenuanceerde aanval op VHP

Abdoel opent vuur met felle woordenstroom en hem bekende retoriek op de 'orange movement'

(Bron screenshot: YouTube/STVS Suriname)

'Ze dansen chatni op aleki in het binnenland, zo den man nep'


NDP-Assembleelid Amzad Abdoel was gisteravond in partijcentrum Ocer tijdens de massameeting van de partij de eerste spreker van de avond. Hij heeft flink uitgehaald naar de VHP. Zijn hele toespraak was bedoeld om de VHP af te kraken, aldus Starnieuws vandaag, zaterdag 30 maart 2019.

Volgens de politicus zeggen VHP-kopstukken heel wat onwaarheden, die door de feiten worden achterhaald. 'Den man nep. Den man nep', schreeuwde Abdoel. Hij stelde dat het niet waar is dat mensen niet willen investeren in Suriname. Hij haalde tal van voorbeelden aan om aan te geven dat 'den man nep'.

'Zij zijn net zo nep als poes poes barba die droomt om president van Suriname te worden. Ze dansen chatni op aleki in het binnenland. Zo den man nep. Ze noemen Suriname onterecht een paria-Staat en een failed-state. Ze zijn met een orange movement gekomen wat een bar slechte kopie is van de purple movement. De bromtyi dyari van de oranje partij was een bloemstuk met kunstbloemen.'

Abdoel zei, dat er geen crisismanagement nodig is, want het IMF (Internationaal Monetair Fonds) heeft gezegd dat de economie met 3% zal groeien.

'Ze zijn zo nep, dat ze nog onze slogan van nog vijf gaan stelen. Maar, ze gaan naar nog vijf in de oppositie. Zij gaan weer naar de oppositie want wij winnen de verkiezingen van 2020. Dat is gegarandeerd. Het neppe zal altijd achterlopen op het originele. Hier is kwaliteit, hier is het originele. Wij zijn de originele, wij zijn de hervormers. Wij gaan het land ontwikkelen ook samen met hen, al zijn ze nep. Wij zijn de partij die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. De partij met moed en durf, dat is de NDP', beweerdeAbdoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten