zaterdag 11 augustus 2018

Fundashon Pro Bario Lagun belast met beheer recreatiecentrum van Lagun, Curaçao

Reda Sosial heeft recreatiecentrum namens regering volledig gerenoveerd


De Raad van Ministers heeft afgelopen woensdag besloten dat Fundashon Pro Bario Lagun belast wordt met het beheer van het recreatiecentrum van Lagun. 

Tijdens een korte officiële ceremonie hebben minister van Onderwijs Marilyn Alcalá-Wallé (PAR) en minister van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn Hensley Koeiman (MAN) gisterochtend namens de regering van Curaçao het akkoord met Fundashon Pro bario Lagun voor beheer van het recreatiecentrum getekend. Dit bericht het Antilliaans Dagblad vandaag, zaterdag 11 augustus 2018.

Reda Sosial heeft het recreatiecentrum namens de regering volledig gerenoveerd. Het centrum bestaat nu naast een recreatiegebied ook uit twee huizen, een voetbalveld en een nabijgelegen terrein.

Nadat de sleutels waren overhandigd, is het onderhandelingstraject met Fundashon Pro Bario Lagun begonnen, waarbij duidelijke afspraken zijn gemaakt, zo laat de regering weten. In het akkoord met de stichting is ook opgenomen dat sociale groepen ook het recht hebben gebruik te maken van het centrum, dat eigendom is van de overheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten