donderdag 15 februari 2018

Braziliaanse politie redt door onder meter modder bedolven meisje (9) uit kleiput

Meisje valt tijdens spelen in kleiput te Pauliceia



De politie werd dinsdag 13 februari 2018 gefilmd tijdens het met de handen uitgraven van een negenjarig meisje dat in een kleiput was gevallen en werd bedolven onder een meter modder in Pauliceia, Brazilië. 

De militaire politie van Sao Paulo zei, dat ze op patrouille waren toen ze werden benaderd door een vrouw die zei dat een klein kind onder de modder was begraven.

(Bron: Google Earth/Suriname Mirror)
Nadat ze besloten hadden geen zware machines te gebruiken om bij het meisje te komen, omdat ze vreesden dat ze haar zou verwonden, gebruikten de politie en andere omstanders hun handen om gaten in de modder te graven, ook al wisten ze niet waar het kind precies was bedolven.

Uiteindelijk lokaliseerde de politie het meisje ongeveer een meter diep in de modder en kon haar luchtwegen vrij maken, hoewel ze nog steeds moeite had met ademhalen, terwijl de klei op haar borst duwde.

De politie zei dat ze in staat waren om het meisje, genaamd Isabele, te bevrijden, die naar het plaatselijke ziekenhuis werd gebracht en waarvan werd gezegd dat het goed gaat met haar.



(Suriname Mirror/ABC.net.au/SigaMais.com/tribunahoje.com/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten