maandag 1 januari 2018

Travestiet achtervolgt niet betalende klant tot op terrein Assemblee

Assemblee-voorzitster Jennifer Geerlings-Simons vraagt om onderzoek naar incident

 
Een filmpje waarop te zien is hoe een mannelijke sekswerker wordt aangepakt door de beveiliging van De Nationale Assemblee (DNA) is via social media de wereld rondgegaan. Assembleevoorzitster Jennifer Geerlings-Simons zegt vandaag, maandag 1 januari 2018, in een reactie op Starnieuws, dat zij gelijk de autoriteiten op de hoogte heeft gesteld en gevraagd heeft om een onderzoek. Het resultaat is zondagmiddag binnengekomen. 

Zaterdag rond één uur in de nacht werden de veiligheidsambtenaren van DNA geconfronteerd met een man, D.K., die hen om hulp vroeg, omdat hij achterna gezeten werd door een mannelijke sekswerker die verkleed was als vrouw.

De veiligheidsambtenaren brachten D.K. binnen het complex in veiligheid. Zij vroegen aan de sekswerker wat er aan de hand was en die verklaarde niet betaald te zijn geworden door D.K. voor de aan hem bewezen diensten. Daar de verhitte sekswerker D.K. te lijf wilde gaan, sommeerden de veiligheidsambtenaren hem buiten de poort te blijven in afwachting op de politie. Deze nam er geen genoegen mee en bleef te keer gaan waarbij de ambtenaren hardhandig moesten optreden toen de sekswerker die via de schutting zich toegang verschafte tot de luifel van de ingang.

Bij aankomst van de politie werd D.K. overgedragen aan de wetsdienaren.

Dit is het onderzoeksresultaat dat de Assembleevoorzitster heeft ontvangen van de politie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten