donderdag 11 januari 2018

Meisje (18) door vriend (27) tijdens spelletje Russische roulette in Gama, Brazilië, doodgeschoten

(Bron foto's: Facebook)
Verdachte verklaart dat Palloma Lima per ongeluk is gedood...


De vriend van een tienermeisje is gearresteerd nadat hij naar verluidt haar dood zou hebben geschoten tijdens een spelletje Russische roulette in Gama nabij de Braziliaanse hoofdstad Brasilia. Palloma Lima, 18, stierf maandagavond, 8 januari 2018, kort nadat ze zwaargewond was achtergelaten in een ziekenhuis in Gama.

De witte Fiat Palio auto, waarvan gezegd wordt dat ze daarin tijdens het dodelijke spel werd neergeschoten, had aan de binnenzijde verschillende bloedvlekken toen het werd gestopt door de politie in de nabije omgeving van Santa Maria.

De chauffeur zou de politie hebben verteld, dat hij van plan was om de naamloze 27-jarige vriend van Palloma op diens vlucht te helpen door hem af te zetten in een veilige haven nadat ze het Gama Regional Hospital hadden verlaten.

Een ander stel, waarvan gezegd is dat het getuige is geweest van de moord, is ook ondervraagd door de politie.

De politie vertelde lokale media, dat ze vermoeden dat Palloma is overleden tijdens een spelletje Russische roulette, waarbij spelers hun leven riskeren met een revolver met een enkele kogel, door om beurten de loop tegen hun hoofden te drukken en de trekker over te halen.

De volledige omstandigheden van het overlijden van de tiener waren niet meteen duidelijk toen  rechercheurs dinsdag op zoek gingen naar het pistool, terwijl een lokaal mediabericht beweert, dat de verdachte de politie-bewering tegenspreekt, dat het beruchte spel de schuld was van haar dood en dat hij volhield dat Palloma per ongeluk was gedood.

Een van de twee getuigen van de dood is ook gearresteerd, nadat drugs werden gevonden in hun huis.

(Suriname Mirror/The Daily Mail)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten