donderdag 11 januari 2018

Huwelijksaanzoek in Cartagena, Colombia, mooi verpakt in arrestatie man in bijzijn van zijn aanstaande bruid

Drie agenten doen alsof ze een man arresteren om hem huwelijksaanzoek te laten doen




Drie agenten in Cartagena, de noordelijke Colombiaanse stad, deden alsof ze een man arresteerden om de 'verdachte' te laten trouwen met zijn geschrokken vriendin. Het uitgebreide huwelijksvoorstel ging snel de wereld rond, nadat de video op social media werd gedeeld.

In de video vertellen de drie politieagenten de man dat hij was gearresteerd, tot grote verwarring van zijn vriendin, die zei een advocate te zijn. Terwijl ze aan de telefoon was met een vermoedelijke collega, probeerde de vrouw te voorkomen dat haar vriend geboeid werd voor de historische muur van Cartagena, een van de meest romantische kustbestemmingen van Colombia.


De vrouw raakte ernstig overstuur toen de politie de man opdroeg te knielen. Terwijl de vrouw verwoede pogingen deed om een advocaat aan de lijn te krijgen, haalde de man op één knie trouwringen tevoorschijn en vroeg om de hand van zijn vriendin.

Prachtig getimed, begon een mariachi-band die bij het evenement aanwezig was een liedje te spelen. Geheel in shock liet de vrouw haar telefoon vallen, zei 'ja' en omhelsde haar verloofde. De telefoon werd later terug gegeven door de politieagenten.

(Suriname Mirror/Colombia Reports/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten