dinsdag 2 januari 2018

Bestuursverkiezingen Pertjajah Luhur eind 2018

Partijvoorzitter Somohardjo is van plan zijn hamer over te dragen

 
De Pertjajah Luhur houdt eind dit jaar bestuursverkiezingen. Partijvoorzitter Paul Somohardjo zegt vandaag, dinsdag 2 januari 2018, op Starnieuws, dat het om belangrijke verkiezingen gaan. De partijleiding en het bestuur van de partijraad zullen compleet worden vernieuwd. 

Somohardjo is van plan de hamer ook over te dragen. Hij wordt dit jaar 75.

De kernen van de partij worden opnieuw geïnstalleerd. Ook worden in diverse districten kernen geïnstalleerd. Somohardjo zegt dat de partij zich klaarmaakt voor de verkiezingen van nieuwe structuren en voor 2020. Een goede organisatie is nodig om de algemene verkiezingen goed voorbereid tegemoet te gaan.

Somohardjo vindt dat jongeren binnen de partij zich steeds meer profileren. Veel jongeren hebben deelgenomen aan de activiteiten van de partij rond haar verjaardag in december.

Hoeveel er ook geprobeerd is om een wig te drijven in de Pertjajah Luhur, het is volgens de politicus niet gelukt om de partij te splitsten, ook al zijn twee Assembleeleden overgelopen. Zij zijn niet op eigen kracht gekozen.

Somohardjo zegt vooruit te kijken en zich te concentreren op de verkiezingen van 2020, waarbij de NDP naar huis moet worden gestuurd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten