vrijdag 3 november 2017

Nieuwe winkel Kirpalani paar miljoen duurder dan begroot

Recessie doet begroot bedrag van 12 miljoen oplopen tot 14-15 miljoen Amerikaanse dollar


Het nieuwe winkelpand dat Kirpalani gisteren heeft geopend aan de Johan Adolf Pengelstraat heeft het bedrijf miljoenen meer gekost dan was begroot, aldus de Ware Tijd vandaag, vrijdag 3 november 2017.

'Dit gebouw moest ons twaalf miljoen Amerikaanse dollar kosten, maar dat is uitgekomen op veertien tot vijftien miljoen dollar en dat komt door de recessie', zegt Shyam Kirpalani, een van de directeuren van het bedrijf.

De voorbereiding voor de bouw heeft jaren geduurd. 'Toen we zijn gestart begon de recessie, maar na wikken en wegen zijn we toch doorgegaan', zegt Kirpalani.

Het bedrijf heeft geloof in herstel van de economische situatie. Het winkelpand is nog niet af, er wordt naar gestreefd het eind 2018 klaar te hebben. Het zal bestaan uit begane grond en twee verdiepingen en zal iets meer dan tienduizend vierkante meter vloeroppervlak hebben. Het gedeelte dat in gebruik is genomen is een derde deel van de totale oppervlakte. Dit is het derde winkelpand van het concern. Het eerste staat op de hoek van de Maagden- en Domineestraat en het tweede aan de Domineestraat.

De nieuwbouw moet het hoofdkwartier worden.'Deze winkel heeft veel ruimte voor de klant en is niet ingepakt ', antwoordt Kirpalani.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten