zondag 16 februari 2020

Man (52) gedood bij aanrijding twee auto's op Oost-Westverbinding bij Alfonsdorp

Automobilist rijdt achterop voor hem gestopte auto


Bij een aanrijding tussen twee voertuigen gisteravond rond kwart voor elf op de Oost-Westverbinding, ter hoogte van Alfonsdorp, km 126, is de 52-jarige Ludwig Karwafodi om het leven gekomen, aldus Waterkant.net vandaag, zondag 16 februari 2020. 

Beide voertuigen reden over de Oost-Westverbinding richting Moengo. De achterrijder reed daarbij dicht op zijn voorrijder. Ter hoogte van Alfonsdorp bracht de voorrijder zijn voertuig tot stilstand, zodat een mede inzittende kon uitstappen. Doordat de achterrijder dicht achter deze auto reed, kon hij niet op tijd afremmen en ramde hij het voertuig van zijn voorrijder aan de achterkant.

Twee mede inzittenden van de auto die gestopt was raakten gewond. Van het voertuig van de veroorzaker raakte één mede inzittende lichtgewond. De slachtoffers werden per eigen gelegenheid naar de Franse kant vervoerd voor medische behandeling.

Kort na aankomst overleed een mede inzittende van het voertuig dat gestopt was, de 52-jarige man. Uit onderzoek van de politie is komen vast te staan, dat de voorrijder niet in het bezit is van een rijbewijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten