donderdag 26 december 2019

Komiek Jandino treedt na zes jaar weer op in Suriname

Jandino op podium van Comedy XL in Anthony Nesty Sporthal


De bekende Rotterdamse komiek Jandino is vandaag, donderdag 26 december 2019 naar Suriname vertrokken. Hij zal daar na zes jaar weer optreden en wel op Comedy XL van Hardcore Entertainment op 28 december in de Anthony Nesty Sporthal te Paramaribo, aldus Waterkant.net.

De op Curaçao geboren Jandino Asporaat staat daar met andere toppers uit Nederland te weten Roué Verveer, Murth Mossel en Howard Komproe. Ook is er een speciaal optreden van lokale Surinaamse artiesten Sambel Trasie en Pres Juriaantje.

'Superblij dat ik na zes jaar weer naar Suriname mag gaan om op te treden. Maar waar ik echt oprecht echt, echt vrolijk van word is al het lekkere eten dat ik ga eten. Mi jesus, ik ga vreten!!', zei hij vanmorgen op Instagram.

De komiek schrijft verder, dat hij 1 januari wel moet starten met een nieuw training schema, vanwege de filmopnames voor Bon Bini Holland 3, want zijn lichaam is nu echt niet klaar voor geen enkele film. 'Maar, het is nog geeeeeen 1 Januari, dus Suriname begin te koken want ik kom eraan!', aldus Jandino:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten