zondag 20 oktober 2019

Ministerie van Volksgezondheid start werving personeel Wanica Ziekenhuis


(Bron foto: NII)
Geïnteresseerden kunnen tot 31 oktober solliciteren naar diverse functies


De eerste sollicitatieoproep voor werving van personeel voor het Wanica Ziekenhuis is de deur uit. Het ministerie van Volksgezondheid heeft zaterdag 19 oktober 2019 de eerste bekendmaking tot werving en selectie doen uitgaan, zo meldt het Nationaal Informatie Instituut, NII, zaterdag.

Geïnteresseerden kunnen tot 31 oktober solliciteren naar de functies van medisch specialist of in de poliklinieken, verpleegafdelingen, administratie en speciale diensten. Bij de medische specialisten gaat het om kindergeneeskunde, interne geneeskunde, anesthesiologie, chirurgie, gynaecologie, cardiologie, dermatologie, KNO, ophtalmologie, fysiotherapie, radiologie en personeel voor de behandel units, het laboratorium en de apotheek.

https://www.deboodschap.today/sollicitatie-oproep-regionaal-ziekenhuis-wanica/

Voor de poliklinieken betreft het personeel gynaecologie, interne geneeskunde, chirurgie, orthopedie, kindergeneeskunde, ophtalmologie, cardiologie, dermatologie, KNO en anesthesiologie.

Voor de verpleegafdelingen is het ministerie op zoek naar personeel voor de kindergeneeskunde, interne geneeskunde (mannen/vrouwen), chirurgie/orthopedie, gynaecologie/obstetrie, verloskamer, intensive care, operatiekamer, spoedeisende hulp, isolatieverpleging en infectiepreventie.

Men kan ook solliciteren naar de administratieve functies op het directie secretariaat, HRM, de financiële administratie, medische administratie, interne controle, inkoop, ICT, medisch maatschappelijke dienst, apotheek, laboratorium en radiologie. De speciale diensten betreffen: keuken, wasserij, technische dienst, telefonist, magazijn, transport en mortuarium.

De bouw van het Regionaal Ziekenhuis Wanica begon in november 2014 en de technische oplevering moet binnenkort plaatsvinden. Het ziekenhuis moet volgend jaar reeds operationeel zijn. Met dit modern ziekenhuis gaat een belofte van president Desi Bouterse in vervulling, die hij in 2010 met een met de samenleving gesloten sociaal contract deed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten