zondag 22 september 2019

Drie woningbranden in Paramaribo binnen zes uur - Geen gewonden

Huizen uitgebrand in Mr. Eduard J. Brumastraat, dr. Sophie Redmondstraat en Drambranders- gracht 


In een tijdbestek van zes uur waren er vanochtend, zondag 22 september 2019, drie woningbranden in Paramaribo. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor, aldus de Ware Tijd en Waterkant.net.

De eerste brand woedde rond vier uur aan de Mr. Eduard J. Brumastraat. Een laagbouwwoning van hout opgetrokken ging in vlammen op. De brand sloeg over naar een tweede pand naast het perceel, maar kon op tijd worden geblust door de brandweer.


Enkele uren daarna, rond acht uur, woedde woningbrand aan de dr. Sophie Redmondstraat. Daar stond een hoogbouw in lichterlaaie toen de brandweer ter plaatse arriveerde. Ook daar werd met man en macht gewerkt door de brandweerlieden, zodat de brand beperkt bleef tot deze woning.

Nadat de brandweer uitgeblust was en om ongeveerr negen uur naar de kazerne terug reed, werd rook waargenomen in de Drambrandersgracht waar een woning in brand stond. Het vuur was binnen een kwartier onder controle.

De oorzaak van de drie woningbranden is niet bekend. Ook is niet bekend of de woningen verzekerd waren. De politie heeft de branden in onderzoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten