zondag 11 augustus 2019

NPS heeft geen problemen met sterke profilering leden richting 2020-verkiezingen

Hoofdbestuurs- leden Wayne Telgt, Roseline Daan en Patricia Etnel roeren zich op social media


De Nationale Partij Suriname (NPS) laat leden vrij om zich te profileren op weg naar de verkiezingen. De NPS staat achter elk lid dat zich inzet om de partij uit te dragen. Er is een algemene strategie uitgezet door de partij. 

De hoofdbestuursleden Wayne Telgt, Roseline Daan en Patricia Etnel zijn actief op social media bezig om hun visie kenbaar te maken over diverse onderwerpen. De NPS vindt dat een ieder in de partij een eigen identiteit heeft en zolang zij de partij positief uitdragen, waarbij diversiteit op alle fronten wordt neergezet, wordt dat gewaardeerd door de leiding.

Daan zegt vandaag, zondag 11 augustus 2019, op Starnieuws dat zij een heel bekende slogan gebruik van de oud-Firts Lady van de VS, Michelle Obama: 'When they go low, we go high...' Telgt voegt eraan toe dat hij de slogan volkomen ondersteunt.

Aansluitend hierop zegt Telgt: 'The lower they go, the higher we rise.'

In de komende periode zullen Daan en Telgt nog actiever worden. De NPS stelt dat politiek een belangenspel is en als leden zich zichtbaar willen maken voor welke positie dan ook, is er geen vuiltje aan de lucht.

Uiteindelijk zijn het de structuren van de partij die bepalen wie de kandidaten zullen zijn op Assemblee-, ressortraads- en districtraadsniveau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten