zondag 11 augustus 2019

'NDP wil slechts regeermacht om haar voorzitter te beschermen bij veroordeling in 8-decemberstrafzaak/

Somohardjo: 'PL gaat bij komende verkiezingen voor meer dan tien zetels'...

(Bron foto: Paul Somohardjo)
Tevreden partijvoorzitter spreekt zijn leden en sympathisanten toe tijdens eenheidsmanifestatie in Nieuw Amsterdam


'De NDP wil slechts regeermacht verwerven om haar voorzitter te beschermen bij een veroordeling in de 8-decemberstrafzaak.' Dat zei voorzitter Paul Somohardjo van de Pertjajah Luhur (PL) tijdens zijn toespraak op de vrijdag gehouden eenheidsmanifestatie in Nieuw Amsterdam, meldt de politieke partij zaterdag 10 augustus 2019 in een persbericht. 

Een zeer tevreden PL-voorzitter Paul Somohardjo stelt, dat de eenheidsmanifestatie een bijzonder groot succes is geworden. De partij heeft bewezen, dat zij ondanks alle aanvallen overeind is gebleven en juist is gegroeid. De PL gaat bij de komende verkiezingen daarom voor meer dan tien zetels. Die zullen de partij in staat moeten stellen om een wezenlijke bijdrage te leveren aan een daadwerkelijke ontwikkeling van het land.

Volgens de PL-voorzitter gaat het op verschillende fronten niet goed in het land. Zo is het triest gesteld met de gezondheidszorg, waar dienstverleners worden geconfronteerd met achterstallige betalingen en burgers steeds vaker zelf moeten betalen voor hun medicijnen, ook al zijn zij verzekerd bij het SZF.

Somohardjo noemde ook de vele corruptieschandalen die door de regering in de doofpot worden gestopt. Daarnaast zijn de vele beloften die door de NDP zijn gedaan, niet of nauwelijks nagekomen. Voorbeelden zijn de trein van ergens naar nergens, de fly-overs en de 18.000 beloofde woningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten