vrijdag 5 juli 2019

FlyAllways en SLM nemen Nederlandse nieuwswebsite Dagonline onder vuur

FlyAllways: ‘Dagonline verspreidt fake news over onze vliegtuigen’

- SLM wordt ook steeds weer beklad en in een kwaad daglicht gezet door Dagonline
- 'Het is nu echt tijd dat er juridische stappen ondernomen worden en het medium de grond wordt ingeboord'


De Nederlandse nieuwswebsite Dagonline heeft dinsdag een bericht de wereld ingestuurd omtrent de verkoop van de vliegtuigen van de Surinaamse vliegmaatschappij FlyAllways. In dat bericht wordt ook aangegeven, dat alleen de Fokker met registratie PZ-TFB operationeel is. Het toestel wordt ingezet op vluchten van Paramaribo naar Curaçao. De overige twee vliegtuigen zouden volgens de site aan de grond staan, maar dat is een leugen, zegt FlyAllways donderdag 4 juli 2019 op Waterkant.net

(Bron foto: alineport.com)
FlyAllways heeft laten weten dat het bedrijf inderdaad haar toestellen te koop aanbiedt, omdat zij werkt aan een vloot vernieuwing. 'Het is echter een grove leugen dat slechts één vliegtuig operationeel is en de overige twee aan de grond staan.' Volgens het bedrijf heeft de site Dagonline nimmer contact gemaakt met hun omtrent deze kwestie. Hoe zij aan het nieuws komt is onduidelijk.

Volgens FlyAllways hebben harde inspanning van het volledig team van het bedrijf en het vertrouwen gesteld door de passagiers geresulteerd in markt groei. 'Het is te betreuren dat Dagonline fake nieuws zit te verspreiden over ons.' Veel passagiers twijfelen nu over hun ticket aankoop, omdat Dagonline heeft gelogen dat twee toestellen aan de grond staan. Het bedrijf laat weten dat de juridische afdeling al bezig is om te kijken welke stappen ondernomen kunnen worden tegen Dagonline.

Om de groei en bovenal de service aan haar passagiers te optimaliseren, waarbij de capaciteit en het comfort van de passagiers centraal staan, is FlyAllways thans bezig met diverse vliegtuig leveranciers om het traject voor vloot vernieuwing voor te bereiden. De middellange afstand jets van Fokker hebben hun betrouwbaarheid bewezen en hun diensten geleverd. De passagiers van FlyAllways kunnen in de nabije toekomst uitkijken naar moderne toestellen van grotere capaciteit en comfort.

Overigens laat een topman van de SLM weten, dat Dagonline de laatste tijd een gewoonte er van maakt om Surinaamse vliegmaatschappijen negatief te belichten. SLM wordt ook steeds weer beklad en in een kwaad daglicht gezet door Dagonline. 'Het is nu echt tijd dat er juridische stappen ondernomen worden en het medium de grond wordt ingeboord', aldus de man.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten