zondag 17 maart 2019

NPS met huis-aan-huis (verkiezings-) campagne in Osembo en Onverwacht, district Para

'Men is het onevenwichtige beleid van de regering beu'


(Bron foto:: NPS)

Een delegatie van de NPS was zaterdag in Osembo en Onverwacht in Para voor een huis-aan-huiscampagne, feitelijk de verkiezingscampagne. Het NPS-team werd geleid door partijleider Gregory Rusland. 

Er werd gesproken met de Paranen en die hebben hun ontevredenheid geuit over de 'slechte economische situatie in het land', aldus de partij zondag 17 maart 2019. De mensen gaven aan dagelijks te worden geconfronteerd met hoge prijzen voor producten van eerste levensbehoeften. Ook de werkloosheid kwam aan de orde. Verder worden volgens hen staatseigendommen onterecht aan particulieren toegewezen.

'Men is beu van het onevenwichtige beleid van de regering. Daarom besluiten de Paranen de groene partij de komende verkiezing hun volledige ondersteuning te geven.'

Rusland deelde de bewoners mee, dat de NPS bereid is te werken aan het oplossen van de problemen in Para, maar dat kan alleen als de partij regeermacht krijgt in 2020. Vast staat dat de partij er alles aan doet om alle zetels in het zuidelijk district te bemachtigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten