zondag 17 maart 2019

Vicepresident Adhin lijsttrekker van de NDP in het district Wanica

NDP hoopt te Wanica van drie naar vier zetels omhoog te klimmen


Ashwin Adhin (vicepresident) is zaterdag aangesteld als lijsttrekker van de Nationale Democratische Partij (NDP) in het district Wanica voor de 2020-verkiezingen. Tijdens een structurenvergadering zei NDP-coördinator Etienne Boerenveen, dat de partij uitkijkt naar een uitbreiding naar vier zetels in het district. De partij heeft nu drie zetels. Er zijn zeven zetels voor De Nationale Assemblee in dit district, aldus Starnieuws zondag 17 maart 2019.

De gekozen structuren van de NDP in Wanica bestaan uit 130 stembureauvoorzitters, 7 ressortvoorzitters, 4 hoofdbestuursleden en 3 parlementariërs.

NDP Wanica is onder leiding van lijsttrekker Adhin begonnen aan haar coördinatie op weg naar de verkiezingen van 2020. 'Natuurlijk begint het werk niet nu pas. We zijn reeds tien jaren bezig en we zien de verbeteringen in ons district. We hebben echter wel veldwerk te doen om de mensen, die afgeleid dreigen te worden, te laten zien wat een stem op de NDP waard is', zei Adhin.

De structuren van de NDP kwamen voor de eerste keer na de interne partijverkiezing van 15 december 2018 in vergadering bijeen. Jurgen Kartodikromo en Ghami Nawikromo zijn als nieuwe aanwinst toegevoegd aan de bestaande werkarmen van de partijstructuren in Wanica, meldt de NDP.

Adhin merkte op dat de regering serieus zwaar weer heeft gekend, maar het schip drijvende heeft gehouden. De NDP heeft een Structureel Aanpassingsprogramma als dat onder de Front-regering weten te voorkomen en investeert volop in ontsluiting, zoals infrastructuur, om de ontwikkeling te faciliteren. 'Ondanks continue afleidingen van buiten heeft de regering projecten stelselmatig gerealiseerd.'

Ook Adhin vertrouwt erop, dat de slagvaardigheid van de NDP regering niet onopgemerkt blijft en kijkt uit naar een succesvol verkiezingstraject in Wanica.

Tijdens de vergadering werd ingegaan op de infrastructurele projecten die in uitvoering zijn in Wanica vanuit het adagium 'geen productiviteit, zonder connectiviteit'. De NDP heeft in samenwerking met het bedrijfsleven de hoofdkanalen in Wanica opgehaald en onderhoudt deze op regelmatige basis. De hoofd- en zijwegen die binnen het nationaal infrastructuur programma verhard zullen worden, alsook diens planning, werden aangegeven. Het gaat om reeds opgestarte werkzaamheden bij de Irma Altenbergweg te Helena Christina en de wateraansluiting werkzaamheden via de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij die aan de Sjalotweg, Nagriweg en Ketjapweg in ressort Koewarasan in uitvoering zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten