vrijdag 18 januari 2019

Verbazing alom in Suriname over komst peperdure Lamborghini Urus

(Bron foto: Facebook/Will Toppin)
Foto's van auto van meer dan 250.000 euro gaan rond op social media

Wat heb je in Suriname aan een auto met topsnelheid van 305 km/u terwijl je praktisch nergens harder kunt dan 100 km/u....


Het is deze dagen het  gesprek van de dag op social media: de komst van de Lamborghini Urus in Suriname. Normaal gezien is een Lamborghini niet echt handig in Suriname, maar deze uitvoering - de Lambo terreinwagen oftewel SUV - lijkt perfect voor de wegen van Suriname, aldus Waterkant.net donderdag 17 januari 2019.

Aan de andere kant kun je je echter afvragen wat je in Suriname moet met een auto die een 4,0-liter V8 motor met twee turbo’s heeft en 650 pk produceert met een topsnelheid van 305 km/u.

De auto, die nieuw in Europa zeker 250.000 euro kost, werd donderdag ingeklaard en is afkomstig uit Miami, Florida (VS). Hij werd daarna rijdend, zonder kenteken, gezien in het centrum van Paramaribo en flink gefotografeerd. Één foto was wel heel speciaal en wel die waarbij de auto voor een groot uithangbord van YOKOHAMA staat.

Het is overigens niet de eerste Ursus in Suriname volgens sommigen. Er zou al een grijze rondrijden. Nu vraagt iedereen zich af zich wie zich deze wagen kan veroorloven en waarom?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten