zaterdag 10 februari 2018

Refineria Isla treft schikking over de geleden schade en kosten na olielek in 2012 bij Jan Kok

'Claims van Monumentenzorg en SSP vervallen en hoger beroep in deze zaak wordt ingetrokken'


Refineria Isla heeft na een lange juridische strijd, die in 2013 begon, een schikking getroffen met Stichting Monumentenzorg en Sea Shore Properties (SSP) over de geleden schade en vooral de kosten die zij hebben gemaakt na het olielek in 2012 bij Jan Kok. Dat zegt adjunct-directeur Karel van Haren van de Isla vandaag, zaterdag 10 februari 2018, in het Antilliaans Dagblad

'Partijen zijn het met elkaar eens geworden dat er een schikking komt. Het houdt in dat de claims van Monumentenzorg en SSP komen te vervallen. En dat het hoger beroep in deze zaak wordt ingetrokken. Dat is allemaal in een vaststellingsovereenkomst opgenomen', aldus Van Haren.

Bij de schikking hebben Stichting Monumentenzorg Curaçao (eigenaar van de zoutpannen bij Jan Kok) en Sea Shore Properties (eigenaar van de gronden bij Rif Sint Marie) een bedrag toegewezen gekregen van de Isla. Van Haren wil niets kwijt over de hoogte van het bedrag. Naar verluidt zou het om circa een klein half miljoen gaan dat over de twee partijen verdeeld moet worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten