zaterdag 6 januari 2018

'Clifton Limburg een meedogenloze bedrieger'

'Het ontbreekt Limbo aan een meevoelend hart, hij heeft een onderontwikkeld inlevingsvermogen'

'Hij gedraagt zich op een manier die immoreel en onethisch is en toont geen respect voor de medemensen'


Het is bekend van de regering-Bouterse dat ze middels geschreven en gesproken berichtgeving het volk manipuleert. De staatsmedia worden gebruikt om het volk te informeren over het beleid van de regering maar meer nog om het volk te misleiden. 

De directeur van het NII, Clifton Limburg, gaat de geschiedenis in als een meedogenloze bedrieger. Rond de kerstdagen werd mevrouw Cynthia Mc Leod veelvuldig gebeld door vrienden en kennissen, met de vraag: ‘Was je bij de first lady’s kerstviering voor gepensioneerden?' Zij heeft dat ten stelligste ontkend. Toen ze zelf die video heeft bekeken op kanaal 8.3. Gov. televisie, zag ze tot haar verbazing dat ze bij de ‘first lady’s kerstviering', aanwezig was. Mevrouw Cynthia Mc Leod kwam gauw tot de ontdekking, dat het beeld dat te zien was bij de herhaling van de first lady's kerstviering, waarop zij duidelijk zichtbaar was, een opname was van 31 maart 2017 in de Grote Stadskerk, tijdens het Mahalia Jackson Kerkconcert van Denise Jannah. Voor haar was het duidelijk dat de video gedemonteerd was. 

Met haar ingezonden stuk in de Ware Tijd heeft mevrouw mevrouw Cynthia Mc Leod het Nationaal Informatie Instituut (lees: Limbo) ontmaskerd als een medium dat het volk misleidt en bedriegt. Het bewust demonteren van de video door NII is ronduit schandalig. Als mevrouw mevrouw Cynthia Mc Leod niet had gereageerd, zou het NII de video blijven herhalen, herhalen en nog eens herhalen. Als iets maar vaak genoeg herhaald wordt, lijkt het vanzelf waar te worden. En dat is de bedoeling van het Nationaal Informatie Instituut. We worden overigens dag en nacht overspoeld met zulke video’s. 

Dat de directeur van NII-De Boodschap, Clifton Limburg, een meedogenloze manipulator is, valt niet te ontkennen. Dat is immers zijn beroep. Als directeur van NII-De Boodschap is hij verantwoordelijk voor alle berichtgevingen en programma’s, dus ook verantwoordelijk voor de gedemonteerde video. 

Het ontbreekt deze Limbo aan een meevoelend hart. Hij heeft een onderontwikkeld inlevingsvermogen. Hij gedraagt zich op een manier die immoreel en onethisch is. Hij toont geen respect voor de medemensen. 

Maar Limbo, vergeet een ding: al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. De waarheid komt altijd boven water. 

Heel frappant, dat het Nationaal Informatie Instituut met een heel simpel bericht, de zaak heeft afgedaan als een misvatting, niet eens een verontschuldiging aan mevrouw Cynthia Mc Leod. Het ingezonden stuk van mevrouw Cynthia Mc Leod is gepubliceerd in dWT, naar mijns inziens moest het NII zijn bericht van 'misvatting' in het dagblad dWT publiceren.

Idris Naipal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten