zaterdag 16 december 2017

84 Bewoners in Caribisch gebied staan op de meest gezochte lijst van Interpol

Vijf inwoners van Suriname op 'most wanted' lijst Interpol


84 Bewoners in Caribisch gebied staan op de meest gezochte lijst van Interpol (International Criminal Police Organization) voor een reeks ernstige misdaden, variërend van moord en drugshandel tot aanranding en verkrachting. Uit Suriname worden vijf personen gezocht, onder wie de in Brazilië geboren Patricia Terezinha Miguel Bom. De 43-jarige vrouw wordt gezocht voor drugshandel. 


Jamaica telt de meest gezochte Interpol-criminelen, meldt News Americas donderdag 14 december 2017, aldus Starnieuws vandaag, zaterdag 16 december 2017.
Het land staat wereldwijd op de zesde plaats met het hoogste aantal gewelddadige sterfgevallen. Interpol zoekt maar liefst 52 criminelen uit Jamaica. Op de Interpol-lijst worden 29 Jamaicanen gezocht voor moord.

Het tweede Caribisch land met de meeste criminelen op de Interpol-lijst is de Dominicaanse Republiek met 16 van zijn staatsburgers op de lijst. Daaronder twee vrouwen - Elizabeth Cleydy Peralta Marte en Joan Jose Espinal Carvajal, beiden 27 jaar, die worden gezocht voor vervalsing.

Guyana heeft zes gezochte personen op de lijst, onder wie Julie Elizabeth Ravel, die naar verluidt een Duitse is die in Guyana woont. Zij wordt gezocht voor moord.


Er worden twee staatsburgers gezocht uit de Bahama's, Alexander Antonio Thompson, 39, die gezocht wordt voor een zware mishandeling, verzet tegen een officier met geweld en bezit van 20 gram of minder cannabis en, Nicole Russell, 28, die gezocht wordt voor een zware mishandeling, een en bezit van een mes tijdens het begaan van een misdrijf.

Saint Kitts en Nevis, Saint Lucia en Trinidad & Tobago hebben elk één persoon op de Interpol-lijst. Van St. Kitts wordt de in Rusland geboren staatsburger Alexander Rodionov die gezocht voor omkoping, terwijl de 27-jarige Tyson Joseph van Saint Lucia gezocht wordt voor diefstal, poging tot moord en zware mishandeling.

Ralph Anthony Sheppard, 49, is de enige persoon op de lijst van Trinidad & Tobago. De Trini-Canadees wordt gezocht voor aanranding van een minderjarige en incest.


(Suriname Mirror/Starnieuws/News Americas)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten