zaterdag 28 oktober 2017

Twee dagen te laat en maar twee keer per dag vliegt Aruba Airlines op Curaçao

Dash-8 kon niet op tijd geleverd worden


Twee dagen later dan aangekondigd en niet drie, maar twee keer per dag vliegt Aruba Airlines op Curaçao. De maatschappij moest hals over kop een ander toestel inzetten, omdat de Dash-8 niet op tijd geleverd kon worden. Dat heeft Francisco ‘Frank’ Arendsz, accountable manager bij Aruba Airlines, gisteren uitgelegd tijdens een persconferentie op de Curaçaose Luchthaven Hato, zo bericht vandaag, zaterdag 28 oktober 2017, het Antilliaans Dagblad.

In plaats van met de Dash-8 worden de vluchten tussen Aruba en Curaçao nu via een wet lease met het Canadese  Voyageur Airways uitgevoerd met een Bombardier CRJ200 die eveneens plaats biedt aan 50 passagiers.

Omdat op het laatste moment een oplossing moest worden gezocht, konden de vluchten van maandag 23 en dinsdag 24 oktober niet doorgaan.

Volgens Arendsz is Aruba Airlines direct gestopt met de verkoop van tickets toen duidelijk werd dat de bestelde Dash-8 niet op tijd zou aankomen. 'Er waren nog niet veel boekingen. We hebben de betreffende mensen direct gebeld. Zij zijn overgeboekt naar een andere dag of kregen het geld terug dat zij hadden betaald voor het ticket.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten