zondag 29 oktober 2017

NDP ondersteunt proclamatie politieke partij HVB

'Afgelopen twee jaren hebben HVB en BEP getoond dat zij geen chantagepolitiek voeren'


De Nationale Democratische Partij (NDP) ondersteunt de proclamatie van de politieke partij, Hervormings en Vernieuwings Beweging (HVB). Meer dan twee jaar zet de HVB zich in voor de ontwikkeling van het land. Dit zei de ondervoorzitter van de NDP, Ramon Abrahams, gisteravond bij de feestelijke start van de HVB, aldus Starnieuws vandaag, zondag 29 oktober 2017. 

Hij merkte op, dat NDP-voorzitter tevens president Desi Bouterse graag aanwezig had willen zijn om de HVB persoonlijk te feliciteren. Abrahams zei dat Bouterse binnen enkele dagen zijn ambt weer oppakt.

'We ondersteun a coalitiepartner san sori dat den man daadwerkelijk ondersteun a belang fu a kondre. Den ondersteun NDP nanga BEP fu tiri a kondre. NDP no abi no wan reden fu twijfel aan HVB en ook tu BEP niet', zei Abrahams. De afgelopen twee jaren hebben zij getoond dat zij geen chantagepolitiek voeren.

Hij vroeg de HVB om op dit pad te blijven. De HVB heeft volgens Abrahams de potentie om uit te groeien en een partij te worden die op de goede weg is. Hij merkte op dat Raymond Sapoen, Diepakkoemar Chitan, Mike Noersalim en anderen de juiste weg bewandelen. 'Wi leki bigi brada, NDP, sa knap na yu see, fu gi yu a ondersteuning.' Als er problemen zijn, zal de NDP de helpende hand bieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten