maandag 4 mei 2020

We zijn er weer!

Help mee aan de groei van Suriname Mirror


U, de trouwe lezers/volgers, heeft het gemerkt. Nu en dan verschijnt er geen nieuws van en op Suriname Mirror, helaas. Dat is het directe gevolg van de verbinding met het internet via een Digicel wifi-verbinding.

Dat is een kostbare verbinding, door het ontbreken van een vaste telecomverbinding, en die dient om de twee weken te worden verlengd door opwaardering van de Digicel (simkaart) wifi-verbinding.

Ook Suriname Mirror wordt getroffen door de slechte financieel-economische situatie in Suriname.

Het zou fantastisch zijn als u, de trouwe lezer/volger, Suriname Mirror vòòr dinsdag 12 mei 2020 eenmalig zou willen ondersteunen door Srd 50 of Srd 100 te sturen in de vorm van de code op een open gekraste Digicel opwaardeerkaart. De code van de opwaardeerkaart kunt u sturen in een privé-berichtje via de Facebookpagina van Suriname Mirror of via e-mail (SurinameMirror@gmail.com).

Met en dankzij uw bijdrage bent u verzekert van een constante stroom relevant Surinaams nieuws en nieuws uit Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Suriname Mirror brengt dagelijks veel interessant nieuws met extra's en is uniek in en voor Suriname qua inhoud, vorm en kwaliteit en dat 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Dat moet zo blijven!

Suriname Mirror hoopt op uw medewerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten