maandag 2 december 2019

Auto Cubaan binnen twee weken betrokken bij twee aanrijdingen

35-Jarige Cubaan na tip in de Keizerstraat gearresteerd


De politie van het bureau Centrum heeft vrijdag 29 november de 35-jarige Cubaan C.C. op de Keizerstraat aangehouden. De man werd al een maand gezocht, vanwege het feit dat zijn voertuig op maandag 4 november door zijn vriend werd bestuurd en een aanrijding had veroorzaakt op de Henck Arronstraat, waarna hij was door gereden. Deze vriend is intussen teruggekeerd naar zijn land, zo bericht het Korps Politie Suriname vandaag, maandag 2 december 2019.

Hetzelfde voertuig van C. werd vrijdag 15 november door zijn vrouw bestuurd. Zij veroorzaakte een aanrijding op de hoek van de Steenbakkerij- en Zwartenhovenbrugstraat.

Bij die gelegenheid maakte zij contact met haar partner die ter plaatse verscheen. Op een onbewaakt moment stapten Carlos en zijn partner in het voertuig en reden weg, terwijl agenten nog bezig waren te onderhandelen met de andere partij.

Het voertuig van C. werd vrijdag 29 november door de benadeelde gesignaleerd in de Keizerstraat. Hij schakelde gelijk de politie in, waarna de Cubaan gearresteerd werd.

Na overleg met het Openbaar Ministerie werd C., hangende het onderzoek, in verzekering gesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten