zondag 18 augustus 2019

Twee mannen op Reebergproject gedood door elektrische schok

Slachtoffers geëlektrocuteerd nadat ijskast in brand vliegt ten gevolge van auto die EBS-mast ramt....


De Ware Tijd bericht zondag 18 augustus 2019, dat pastoor Eric Graanoogst (58) en zijn schoonzoon Gabriel Stuger (32) zaterdagmiddag vermoedelijk ten gevolge van een elektrische schok zijn gedood. 

's Middags rond kwart over vijf reed een voertuig, dat door een militair werd bestuurd, tegen een elektriciteitsmast in het Reebergproject. De mast brak in tweeën en kwam op het wegdek terecht. Er ontstond kortsluiting bij één van de drie woningen op een woonadres, waardoor een ijskast in brand vloog.

Naar verluidt zou één van de twee mannen hebben geprobeerd om de stekker van de ijskast uit het stopcontact te halen. Hij werd geëlektrocuteerd. De andere man probeerde hem te helpen en liep ook stroomschokken op. De twee slachtoffers zijn door familieleden naar het ziekenhuis gebracht. Bij aankomst bleken ze te zijn overleden.

Een tweede woning op het adres werd door tot nog toe onbekende reden door brand verwoest. Het is niet bekend of de woning tegen brand was verzekerd. De oorzaak van het verkeersongeval is evenmin bekend. De bestuurder van het voertuig heeft een geldig rijbewijs. De politie onderzoekt de zaak verder.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten