dinsdag 16 april 2019

Drie jaar cel geëist tegen man voor seksuele handelingen met 14-jarig nichtje

Verdachte - een zoon van de zus van moeder slachtoffer - vindt dat hij onschuldig is...


Tegen H. T. is maandag drie jaar cel geëist door de Kantonrechter voor het plegen van seksuele handelingen met zijn 14-jarig nichtje in oktober 2018, zo bericht dinsdag 16 april 2019 Starnieuws. De Officier van Justitie acht het feit wettig en overtuigend bewezen, maar de verdachte vindt dat hij onschuldig is. 

De moeder van het meisje deed aangifte tegen de verdachte, die een zoon is van haar zus. Ze gaf aan dat haar dochter door haar neefje verkracht was. De moeder zei dat haar dochter, het slachtoffer, een rustig kind is. Uit het geneeskundige rapport blijkt, dat de hymen van het meisje niet in tact zijn.

Het meisje vertelde, dat T. vaak over de vloer bij hen kwam als haar ouders en broer niet thuis waren. Hij tilde haar op een dag op en legde haar op het bed. Vervolgens pleegde hij seksuele handelingen met haar. Ze mocht van hem met niemand erover praten en uit angst voor de verdachte hield ze haar mond dicht over het seksuele misbruik.

Volgens de verdachte had hij het meisje met een andere jongen gezien en dat ze daarom bezwarende verklaringen tegen hem heeft afgelegd. Het meisje ontkende dit en bleef bij haar eerder afgelegde verklaringen.

Op 6 mei zal advocaat Arjen Ramlakhan pleiten in deze zaak. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten