woensdag 6 maart 2019

President van Costa Rica, Carlos Alvarado, zoekt investeringen bij technologie centra westkust VS

Alvarado bezoekt Seattle, San Francisco en Silicon Valley


De president van Costa Rica, Carlos Alvarado, reist zondag naar technologie centra aan de westkust van de Verenigde Staten, waar hij investeringen zal zoeken bij bedrijven in de sector, zo maakte de regering dinsdag 5 maart 2019 bekend. 

Tijdens het bezoek, dat duurt tot 15 maart, bezoekt Alvarado Seattle, San Francisco en Silicon Valley, waar hij een ontmoeting heeft met vertegenwoordigers van technologiebedrijven en koffie-kopers. Hij zal ook een lezing geven aan de Stanford University over het nieuw gelanceerde plan van Costa Rica om de economie koolstofvrij te maken.


'De volgende week reis ik door naar Californië en Seattle om een ​​aantal zeer belangrijke bedrijven te ontmoeten die al grote operaties hebben in Costa Rica of die naar het land willen komen', zei Alvarado in een verklaring van Casa Presidencial.

'Het doel is om het land aantrekkelijk te maken voor investeringen, welzijn en werkgelegenheid. De agenda omvat vergaderingen met Amazon, Pop Digital, MicaSense, Microsoft, HP, Intel en Google om de uitbreiding van hun activiteiten in Costa Rica te bespreken.'

In San Francisco bezoekt hij het Centre for the Fourth Industrial Revolution op het World Economic Forum. In San Jose, Californië, zal hij volgens Casa Presidencial het onderzoekscentrum van de National Aeronautics and Space Administration (NASA) bezoeken.

(Suriname Mirror/The Tico Times/Twitter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten