vrijdag 11 januari 2019

Man (28) verdacht van verkrachting van zijn 48-jarige buurvrouw te Santo Boma

Verdachte beweert dat hij zich niets kan herinneren, omdat hij stomdronken was...


Een 48-jarige vrouw heeft dinsdag 1 januari aangifte gedaan bij de politie van Santo Boma tegen haar 28-jarige buurman die haar zou hebben verkracht toen zij in haar woning lag te slapen. De buurman zou ook haar zoon hebben mishandeld, zo meldt het Korps Politie Suriname donderdag 10 januari 2019.

Volgens verklaring van het slachtoffer schrok zij uit haar slaap wakker, omdat iemand op haar buik zat en haar keel vast greep. Die persoon bleek haar buurman te zijn die onder andere haar vagina met zijn vingers binnen drong. Op een gegeven moment kon het slachtoffer om hulp gillen.

Haar 26-jarige zoon schoot haar te hulp en kwam oog in oog te staan met de buurman. Hij wilde de buurman aanhouden, maar dat lukte niet, omdat die hem een ferme beet toebracht ten einde weg te kunnen komen.

De politie hield de buurman vrijdag 4 januari aan op verdenking van onder andere verkrachting en mishandeling. Bij zijn voorgeleiding bij een hulpofficier van Justitie verklaarde de verdachte, dat hij zich niets kon herinneren over het gebeurde in de woning van zijn buurvrouw, omdat hij op die bewuste dag stomdronken was.

Nadat er afstemming was gepleegd met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld door de politie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten