vrijdag 17 april 2020

Ahelia Welles uit onvrede over wijze van communicatie bij VHP naar NDP

'Als u hardwerkende mensen niet accommodeert, hoef ik de vierde plek ook niet'


Ahelia Welles heeft vandaag, vrijdag 17 april 2020, op een persconferentie bevestigd hetgeen het Dagblad Suriname al op 8 april bekendmaakte, dat zij de NDP zal ondersteunen. Welles is uit de VHP gestapt uit onvrede over de wijze van communicatie. Dit bericht de Ware Tijd.

Welles is in 2015 in de VHP gestapt en wierf bekendheid door de onderwijsacties van de Bond van Leraren in 2017. Zij was fel tegen het beleid van de zittende regering. Echter, Welles belooft dezelfde kritische houding aan de dag te leggen nu zij de regeringspartij ondersteunt.

De politica ontkende vandaag, dat het verlaten van de VHP te maken heeft met een plaats op de kandidatenlijst, omdat zij op plek nummer vier stond in Paramaribo. Maar, ze hekelt wel dat hardwerkende ressortraadsleden niet zijn geplaatst.

Verder was beloofd dat bloedverwanten niet samen op een lijst zouden staan. Maar, tegen die afspraken in, komen schoonzonen en -vaders op een lijst, evenzo vaders en zonen. 'Als u hardwerkende mensen niet accommodeert, hoef ik de vierde plek ook niet.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten