zaterdag 19 januari 2019

Politie roept hulp samenleving in bij jacht op vuurwapengevaarlijke moordenaar 'Bobbie

Geofrey Awana schoot zaterdagmorgen 12 januari zijn 51-jarige schoonmoeder dood


Het Korps Politie Suriname heeft vrijdag 18 januari 2019 onderstaand opsporingsbericht verspreidt voor de aanhouding van de vuurwapengevaarlijke verdachte Geofrey Awana alias ‘Bobbie’. De man heeft zijn schoonmoeder op 12 januari in Suriname doodgeschoten en is daarna gevlucht. 

Geofrey Awana alias ‘Bobbie’ leefde samen met een dochter van het slachtoffer en andere schoonfamilie op hetzelfde adres. De verdachte kwam zaterdagmorgen 12 januari gewapend met een jachtgeweer op het woonadres van zijn vrouw en schoonfamilie, schoot op het huis en vervolgens gericht op zijn 51-jarige schoonmoeder, Yvonne Ronowidjojo.

Awana vluchtte daarna het bos in en wordt sindsdien gezocht door de politie.

De politie heeft zijn foto vrij gegeven en roept de samenleving op uit te kijken naar deze man, die ervan wordt verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan moord c.q. doodslag. Daarbij geeft de politie aan dat de man vuurwapengevaarlijk is.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Regio Recherche Midden van het Korps Politie Suriname op het telefoonnummer 582200, de Command Center voorheen de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

https://www.politie.sr/o-p-s-p-o-r-i-n-g-awana-geofrey-alias-bobbie/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten