zondag 25 maart 2018

46-Jarige Colombiaanse actrice Catherine Siachoque in bikini op Instagram

Soiachoque bekend van haar rol als schurk in verschillende soapseries




De 46-jarige Colombiaanse actrice Catherine Siachoque brengt 'loquitos' naar haar Instagram-fans met elke momentopname die ze plaatst op haar bekende sociale netwerk. Ze verhoogde de temperatuur in cyberspace na het plaatsen van een bikinifoto op haar officiële account. 

'Je bent gelukkig geworden, laat je niet afleiden! Acéptate, quiérete, valórate (slechte invloeden maken dat ik al deze foto's upload hahahaha)', was de  beschrijving die de foto van Catherine Siachoque vergezelde.





Catherine Soiachoque, bekend van haar rol als schurk in verschillende soapseries, is zich bewust van het lichaam dat ze bezit en aarzelt niet om haar duizenden volgers te plezieren, die het gelukkigst zijn bij elke publicatie.

'Buitengewoon mooi', 'Mijn netvliezen tolereren niet zoveel schoonheid samen', 'U bent heel mooi', 'Het lichaam van verlangen', 'Als u een zonde was, zou ik een zondaar zijn', 'Sensueel, mooi en getalenteerde vrouw', waren enkele van de opmerkingen.





Ze is sinds 1999 getrouwd met de Argentijns-Colombiaanse acteur en regisseur Miguel Varoni, maar ze zijn samen sinds 1996. Ze hebben elkaar ontmoet tijdens Las Juanas, waarin ze allebei delen hadden.


(Suriname Mirror/Peru.com/Instagram/YouTube)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten