maandag 28 mei 2018

Politieke Vleugel van de FAL zet samenwerking met NPS voort

'Het wordt tijd dat het land eerlijk en oprecht wordt bestuurd'



De Politieke Vleugel van de FAL (Federatie van Agrariërs en Landarbeiders) heeft besloten de samenwerking met de Nationale Partij Suriname (NPS) voort te zetten. Een delegatie van deze partij was zondag aanwezig op het congres van de NPS in haar partijcentrum Grun Dyari in Paramaribo. 

Freddy Ramsingh, ondervoorzitter van de PVF, zegt maandag 28 mei 2018 op Starnieuws dat de situatie in het land vele malen erger is geworden sinds de vorige verkiezingen.

Ramsingh, bestuurslid Henk Achthoven en adviseur Jayant Ganga brengen in herinnering, dat de PVF onder de vlag van de NPS binnen V7 meegedaan heeft aan de 2010-verkiezingen. In Nickerie en Saramacca zijn vertegenwoordigers van de PVF gekandideerd voor De Nationale Assemblee. Ook waren er personen kandidaat gesteld op ressort- en districtsraadsniveau.

De partijen zullen gezamenlijk het veld intrekken om de kiezers te mobiliseren.

De NPS gaat deze keer alleen de verkiezingen in. Partijleden van de PVF zullen op de kandidatenlijst staan onder de vlag van de NPS. Deze vorm van samenwerking is voor de PVF het beste op dit moment, zeggen de bestuursleden.

Achthoven: 'Suriname is behoorlijk teruggevallen. Het wordt tijd dat het land eerlijk en oprecht wordt bestuurd.' Hij is ervan overtuigd dat met de NPS aan het roer een ommekeer gebracht zal worden in het land. Hij voert aan dat de partij dat in het verleden heeft aangetoond. 'De criminaliteit moet worden ingedamd en het volk moet het weer goed hebben.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten