maandag 28 mei 2018

De Nieuwe Leeuw zoekt samenwerking met NPS

'Op basis van het denken, visie en missie is de keuze gevallen op de NPS'


De Nieuwe Leeuw kwam gisteren met acht bussen uit Paramaribo en Wanica naar het congres van de Nationale Partij Suriname (NPS) in partijcentrum Grun Dyari in Paramaribo. 

Voorzitter Dharm Mungra zegt vandaag, maandag 28 mei 2018, op Starnieuws dat met de NPS diepgaande gesprekken zijn gevoerd om te komen tot een samenwerking. De relatie zal in de komende periode verder worden uitgediept. Twee jaren vóór de verkiezingen is het volgens Mungra om te kijken op welke wijze hierop ingespeeld moet worden.

'De Nieuwe Leeuw heeft met verschillende politieke partijen gesproken. Op basis van het denken, visie en missie is de keuze gevallen op de NPS. De invulling van de samenwerking zal verder worden uitgewerkt.'

Mungra merkt op, dat de regering van plan is bij wet de pre-electorale samenwerking te verbieden. De partij wacht niet tot dit een feit is, benadrukt Mungra. Besloten is in te spelen op deze situatie en de stappen te zetten die nodig zijn.

'De Nieuwe Leeuw zal de verkiezingen van 2020 niet voorbij laten gaan, maar hier actief aan deelnemen.' Mungra zegt verder, dat elke politieke partij een bijdrage wil leveren om het land op te bouwen en richting te geven aan de democratie. Het is nodig om zich te beraden over de toekomst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten