dinsdag 13 november 2018

Officiële trailer van Surinaamse film ‘Wiren The Movie’ uitgebracht

Film over de doof geboren Wiren, die ondanks zijn beperking opkomt voor zijn rechten



De officiële trailer van de Surinaamse film ‘Wiren The Movie’ is maandag 12 november 2018 uitgebracht. De film over de doofgeboren Wiren, die ondanks zijn beperking opkomt voor zijn rechten, gaat op 10 december in première in TBL Cinemas in Paramaribo. 

De doof geboren Wiren uit Nickerie komt op 7-jarige leeftijd in contact met een Amerikaanse arts, dr. Young. Dan blijkt al gauw, dat er een nieuwe wereld voor hem opengaat. Een wereld waarin hij mogelijkheden krijgt waarvan hij alleen maar had durven dromen. Deze mogelijkheden zorgen ervoor, dat Wiren het dorps inruilt voor de stad.

In de stad word hij echter geconfronteerd met de harde realiteit van het dagelijks bestaan. Nadat Wiren heel veel tegenslagen heeft overwonnen komt hij opeens voor zijn grootste obstakel en uitdaging. Opkomen voor zijn rechten als dove. Dit zorgt ervoor, dat hij heel veel moet opofferen om zijn doel te bereiken. Lukt het hem?



Stichting SUDOBE (Surinaamse Doven Belangen), de initiatiefnemer van deze speelfilm, wil eenieder bedanken die tot nu toe op zijn of haar wijze een bedrage heeft geleverd aan de totstandkoming van dit product.

Wiren Meghoe, 18 jaar en lid van Stichting SUDOBE: 'Ik kan niet wachten totdat alle doven in Suriname naar TBL Cinemas kunnen gaan om eindelijk de film te zien.'

De opbrengsten van de film zullen worden ingezet voor sub-projecten van Stichting SUDOBE.

Wilt u deze film nog financieel ondersteunen of heeft u vragen, neem dan contact op met Stephanie Waridjan van Stichting SUDOBE op het nummer +597 8683733 (Bellen of app) of door te mailen naar filmproductie12@gmail.com. 
Blijf de Facebook-pagina volgen voor informatie over kaarten voor de première en voorstellingen van Wiren the Movie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten