donderdag 30 juli 2020

André Misiekaba bevestigt vertrek uit de NDP... - 'Ik ga op een ander moment dieper op zaken in'

'Maar ja, dingen gaan zoals ze moeten gaan'


André Misiekaba bevestigt vandaag, donderdag 30 juli 2020, op zijn Facebook-pagina dat hij uit de NDP is gestapt. Suriname Herald maakte het nieuws wereldkundig, aldus Starnieuws. 

Nadat Misiekaba zijn bedankbrief had geschreven, is er een gesprek over geweest met partijvoorzitter Desi Bouterse. Het is nog niet duidelijk wat Misiekaba zal doen met zijn Assembleezetel. Hij is benoemd tot fractieleider van de NDP.

Misiekaba schrijft op zijn Facebook-pagina:

'Familie, vrienden, kennissen, NDPers..., pers... Suriname, u heeft recht op informatie van mij. U begrijpt dat ik niet kan reageren op alle honderden apps, smsjes en telefoonoproepen.

Jammer dat het één en ander zo is gegaan. Ik heb een goed gesprek gehad met partijvoorzitter Bouterse, waarbij er een traject werd uitgezet richting het weekend. Hij zou namelijk het hoofdbestuur van de partij eerst spreken.

Nu lees ik dat een NDP-topper de zaak naar buiten heeft gebracht. Maar ja dingen gaan zoals ze moeten gaan. HET IS WAAR DAT IK UIT DE NDP BEN GESTAPT. Ik ga op een ander moment dieper op zaken in. Ik vraag u om de rust te bewaren.

GaduAFesi'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten